A blog első (aktuális) bejegyzése egy friss élmény:
Szép szombat délutáni sétálgatás után tértünk be a Good Bar Good Burger étterembe. A helyszín a Kálvin tér és az Egyetem tér közötti utca, tele külföldiekkel és kiülős helyekkel. A jó időt itt is kihasználva, a teraszt választottuk.
Az étlap burgeres része elég egyszerű, és nem egyezik meg az interneten fellelhető kínálattal, ami kicsit meglepett. Azt lehetett választani hogy milyen húsból (marhából, kacsából, bárányból, stb.) szeretnéd kérni. Külön lehet hozzá kérni extrákat plusz pénzért. Alapjáraton jár hozzá egy nagyon minimális saláta köret, ami inkább csak jelképes. Viszont amit az étlap nem ír, kapunk bele sajtot, mégpedig mi dönthetjük el hogy cheddart vagy kéksajtot kérünk. Krumpli sajnos nem jár, külön kell kérni.
Marha burgert választottunk, egy cheddar és egy kék sajtos verzióban. Nagy krumplit kértünk hozzá, ami szépen vékonyra vágott karikákból állt, megfelelően puha ámde ropogós állagban. Nekem nagyon bejött.
A burgerek nem túl nagyok, viszont a 200g-os húst két darabban teszik bele, hívhatnánk tehát dupla húsos burgernek is. A hús a médiumnál picit talán tovább volt sütve, finom, puha, nem túl fűszeres. Volt az alján valamilyen paradicsomos szósz, lilahagyma darabokkal.
Olyan durván nem laktam jól azért vele, pont jó volt, nem durrantam szét. Desszertet nem kértünk most.
Árban mind a kettő burger 2-2 ezer forint volt, hozzá a nagy krumpli 650 Ft.
Nem mondanám olcsónak, sem pedig drágának, az átlagnál picit talán magasabb árért kapunk minőségi burgert. Ha ennyiért járna hozzá alapból burgonya, mindenképp különösen ajánlanám. Egy próbát mindenképp megér.
Good Bar Good Burger
Nyitvatartás: H-K-Sze-V: 10 00 – 24 00 Cs-P-Szo: 10 00 – 03 00
V. kerület, Kecskeméti u. 6.