Én és a Burgerem

Good Bar Good Burger

2015. április 13. - Kovács László György

A blog első (aktuális) bejegyzése egy friss élmény:

Szép szombat délutáni sétálgatás után tértünk be a Good Bar Good Burger étterembe. A helyszín a Kálvin tér és az Egyetem tér közötti utca, tele külföldiekkel és kiülős helyekkel. A jó időt itt is kihasználva, a teraszt választottuk.

2015-04-11_18_56_43.jpg

Az étlap burgeres része elég egyszerű, és nem egyezik meg az interneten fellelhető kínálattal, ami kicsit meglepett. Azt lehetett választani hogy milyen húsból (marhából, kacsából, bárányból, stb.) szeretnéd kérni. Külön lehet hozzá kérni extrákat plusz pénzért. Alapjáraton jár hozzá egy nagyon minimális saláta köret, ami inkább csak jelképes. Viszont amit az étlap nem ír, kapunk bele sajtot, mégpedig mi dönthetjük el hogy cheddart vagy kéksajtot kérünk. Krumpli sajnos nem jár, külön kell kérni.

2015-04-11_19_03_19-1.jpg

Marha burgert választottunk, egy cheddar és egy kék sajtos verzióban. Nagy krumplit kértünk hozzá, ami szépen vékonyra vágott karikákból állt, megfelelően puha ámde ropogós állagban. Nekem nagyon bejött.

2015-04-11_19_03_23.jpg

A burgerek nem túl nagyok, viszont a 200g-os húst két darabban teszik bele, hívhatnánk tehát dupla húsos burgernek is. A hús a médiumnál picit talán tovább volt sütve, finom, puha, nem túl fűszeres. Volt az alján valamilyen paradicsomos szósz, lilahagyma darabokkal. 

2015-04-11_19_04_17.jpg

Olyan durván nem laktam jól azért vele, pont jó volt, nem durrantam szét. Desszertet nem kértünk most.

Árban mind a kettő burger 2-2 ezer forint volt, hozzá a nagy krumpli 650 Ft. 

Nem mondanám olcsónak, sem pedig drágának, az átlagnál picit talán magasabb árért kapunk minőségi burgert. Ha ennyiért járna hozzá alapból burgonya, mindenképp különösen ajánlanám. Egy próbát mindenképp megér.

 

Good Bar Good Burger

Nyitvatartás: H-K-Sze-V: 10 00 – 24 00 Cs-P-Szo: 10 00 – 03 00

V. kerület, Kecskeméti u. 6. 

https://www.facebook.com/goodbarbudapest

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerem.blog.hu/api/trackback/id/tr477365418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popi. 2015.04.14. 19:32:46

Jó kis blog lehet ebből, alapanyag tuti, hogy lesz, mert egy igazi burger-bíborossal van dolga a kedves olvasónak, heti rendszerességgel fogynak a burgerek és a felfedezni való burgerező-helyek! Ezen kívül a stílus is már adott, ha egy kicsit összeszedettebbek lesznek az elemzések némi tapasztalatszerzés után, akkor kitűnő szórakoztató, ötletadó szolgáltatás válhat ebből a blogból! Szerintem 5/4 :)
süti beállítások módosítása