Én és a Burgerem

|3|, Anker Három - Élménybeszámoló

Marhaburger

2015. szeptember 29. - Kovács László György

Egy egész napos kirándulás után tértünk be a Háromba, egy kellemes burger vacsorára. A hely az Anker csoporthoz tartozik, az Ankert mellett ez a legújabb helyük. A helyszín klassz, a belváros forgatagában, a Kazinczy utcában találjuk meg. Nem messze tőle ott a Szimpla, de a |3| egy egészen más vonalat képvisel. Nem a romkocsma stílust lovagolja meg, inkább a fiatalos, modern arculat a meghatározó. Terasz nincs, de ülhetünk az ablakban, ami szerintem jó ötlet.

1.jpg

(A kép a facebook oldalukról van!)


Az étlapról kétféle burger választható, egy csirkés és egy marhás verzió. Mi természetesen az utóbbit próbáltuk ki. A kiszolgálás végig figyelmes és nagyon kedves volt.

2.jpg

A hambi elég hamar elkészül, egy fa kosárkában érkezik, mint ahogy lassan mindenhol.
Eldönthetjük, hogy cheddar sajttal vagy lilahagyma lekvárral legyen felszerelve a burger, de felárért kérhetjük mindkettőt is, na meg sült bacon-t is kaphatunk hozzá. Mi mind a hárommal éltünk, már csak a hely nevéből adódóan is. (elnézést, muszáj volt :) ) Sültkrumpli alapból jár hozzá.

3.jpg

A hús mint említettem marha, durván olyan 150 grammos lehet. Elkészítésénél csak só és bors került bele. Medium-well done a sütés eredménye. Nekem ízlett, bár kicsit kevésbé átsütve jobb lenne szerintem.

A sajttal nem spórolnak, talán annyit lehetne megjegyezni itt, hogy jobban rá lehetne olvasztani a húsra.
A hagymalekvár nagyon jó, a bacon nem szét sütött, megfelelően pirított.

A buci egyszerű, pirított belül. Az alja picit átázott.

4.jpg

A zöldségek mind frissek voltak, jól is néztek ki.

A sültkrumpli mirelit, de abból is a jobbak közé tartozó. Fűszeres ízesítést kapott.

Mellé még kapunk egy szép adag madárbegy salátát, ecettel. Ezt nem biztos, hogy sokan szeretik, én legyűrtem.

5.jpg

A hamburger sültkrumpival 1690 Forintba kerül, így, hogy még kértünk bele két feltétet rá jött 400 Forint, tehát mindezt 2090 Forintért kaptuk meg. Szerinten nem vészes az ár, minőségi ételt kaptunk egy felakoptt környéken. Megjegyezném, hogy ebéd menüvel is rendelkezik a hely, azt is mindenképp érdemes kipróbálni, ha épp arra járunk délidőben.

 

| 3 |

Nyitvatartás: H - V: 12:00 - 02:00

Kazinczy utca 3, Budapest, Hungary, 1075

https://www.facebook.com/3budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerem.blog.hu/api/trackback/id/tr1007864218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása