Én és a Burgerem

Black Cab Burger - Élménybeszámoló

Cabbie Burger

2015. október 29. - Kovács László György

A Black Cab Burger az egyik legrégebbi 'újkori' burgeres, amit ismerek. Kétszer megfordultam már a Mester utcai első éttermükben, és meg voltam elégedve velük. Így nem volt kérdés, hogy a másik, nagyobb, és jobban a város kőrforgásában levő helyet is megnézem.

Az étterem az Uránia mellett található, és jobb időben egy 12 főt elbíró terasszal rendelkezik. Belül is egész nagy tér van, el lehet férni. Egy igazi burgerező hangulata csap meg, kulturált kivitelben.

1.jpg

2.jpg

A helyen elfogadják a BurgerCard-ot, így mi is kihasználtuk a lehetőséget. Az akció tartalma:

Válaszd a nagy Cabbie burgert nagy krumplival, választható szósszal, üdítővel és brownieval 2.650 Ft helyett 2.200 Ft-ért.

1.png

A kiszolgálás kedves volt, és kapunk egy számot, és egy kijelzőn láthatjuk, mikor kerülünk mi sorra. 15 perc elteltével mehettünk is átvenni a menüt. A tálalás a mekis gyorséttermes stílust követi, becsomagolva érkezik a burger, kis tartókában a sültkrumpli. Miután kihámoztuk a papírból a burgert, továbbra is úgy érezhetjük, egy átcimkézett burger kinges szendót fogunk. De mikor megkóstoljuk, rájövünk, hogy ez kicsit más.

3.jpg

A burgerben kapunk 150g marhahúst, grillezett bacon-t, cheddar sajtot, majonézt, jégsalátát, paradicsomot, hagymát, csemegeuborkát, jalapeno paprikát, ketchupot, mustárt és BBQ szószt. 

Szóval eléggé meg van cuccal töltve a szendvics, de kézbe véve rendben egyben marad, könnyen fogyasztható. A hús vékony, kelleténél jobban átsütöttebb verzió. Ízre finom, omlós, érezni a marha ízt.

4.jpg

7.jpg

A buci nem mállik, nem is ázik át annyira. Feltétek mind rendben vannak, a bacon tényleg jól meg van pirítva, a mustár nincs eltúlozva, a jalapeno nem csíp annyira. 

5.jpg

Krumpli házilag vágott újkrumpli, kevésbé ropog, belül nyersebb ezáltal. A só mennyiségét mi szabályozzuk.

6.jpg

Ha ez eddig nem lett volna elég, amit kétlek, hisz én személy szerint jól laktam, következett a desszert, a brownie. Száraz állagú, keserűen csokis, de összességében ízletes volt. Kis fagyival jobban csúszott volna. 

8.jpg

Végszó? 2200 Forintért ez az összeállítás, és mennyiség bőven megéri. Durván jól lehet lakni vele, mindenképp éhesen menjetek.

 

Black Cab Burger

Nyitvatartás: H - V: 11:00 - 23:45

Rákóczi út 19, Budapest, Hungary, 1088

http://www.blackcabburger.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerem.blog.hu/api/trackback/id/tr578031626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása