Pántlika - Élménybeszámoló

San Pedro burger

2016. augusztus 11. - Kovács László György

Egy napsütéses napon a Városligetet választottuk kis sétánk helyszínéül. És ha már itt voltunk, illett végre kipróbálni a Pántlikát, amiről már elég sok jót hallottam. A hely a Petőfi csarnok közelében helyezkedik el, könnyen megközelíthető akár az 1-es villamossal is.

2016-06-18_16_15_20.jpg

Tovább

Champs Sziget - Marhaburger Chedar sajttal - Élménybeszámoló

Már több, mint két hete vége ugyan a foci EB-nek, mégis a következő írás hozzá fog kapcsolódni. Mindig nehéz választás volt nálunk, hogy hol kéne nézni a meccseket. Sok helyen rögtön minden asztal foglalt volt, vagy kemény foglalási díjat számoltak fel. És akkor véletlenül találtuk a Champs-et, a Margit szigeten.

2016-07-10_21_13_41.jpg

Tovább

Mjam - Szendtendre - Élménybeszámoló

Budapest mellett, szuper hangulatos óvárossal és klassz Duna parttal rendelkező Szentendre egyelőre még nem tolta túl a hamburger lázat. Szerencsére azért így is találunk kiemelkedő helyet a témában, és az Erms bisztro kicsit gyengébb teljesítése után végre egy igazán jó burgert is ehettem a Mjam-ben, mely egy karibi témájú étteremként hirdeti magát.

2016-07-09_18_40_28.jpg

Tovább

III. Food Truck Show - Che Che Bistrocafe - Élménybeszámoló

Sajnos el vagyok késve a cikkek publikálásával, ezért aztán nem túl friss témáról fog szólni a mai szösszenet.

A III. Food Truck Show lassan két hónapja volt már, de még mindig jó szívvel gondolok vissza. Az előző kettőn is részt vettem (a másodikról cikk is készült), és mindegyik szervezése és hangulata nagyon tetszett. Most is így történt.

2016-05-07_16_35_24.jpg

Tovább

I. Beer, Burger, Barbecue Fesztivál - Burger Box Bp - Élménybeszámoló

Előző hétvégén tartották az első Beer, Burger, Barbecue Fesztivált a Millenáris Parkban, ahova természetesen én is kilátogattam, már csak a hely közelsége miatt is. A cím mindent elmond, kézműves sörök, hamburgerek, és mindenféle egyéb finomságok. 

1.jpg

Tovább

1 évesek lettünk!

Szinte meglepetésként ért, hogy te jó ég, ma 1 éve tettem fel az első cikket a Good Bar Good Burger-ről. Gyorsan elszaladt ez a 12 hónap, pozitív és negatív visszajelzésekkel fűszerezve. 

tumblr_mhpr0dsrap1r2mv0lo1_1280.png

Köszönöm mindenkinek aki olvassa a bemutatóimat, és azoknak is köszönöm akik elmondják a véleményüket bármilyen formában arról, amit csinálok.

Sokat lehetne még fejlődni, továbbra is teljesen amatőr az egész. Igyekszem majd egyre minőségibb írásokkal / képekkel jelentkezni.

További szép napot mindenkinek!

Bamba Marha Burger Bar - Élménybeszámoló

Bamba Marha Burger és Zuzu Burger

Szerintem, akik szeretik a hamburgert, azoknak nem lesz ismeretlen a Bamba Marha Burger. Alig több, mint fél éve nyitott a hely, a már évek óta egyre telítettebb burger piacon, ami manapság egyre rizikósabb beruházás, hiszen már így is szinte minden sarkon találunk hambit árusító éttermet. Nem volt rossz döntés, hamar népszerűek lettek, sajnálom is, hogy még csak most jutottam el először hozzájuk. Nem titkolják, a hamburgereiket a hazai burger forradalom katalizátora, maga a Burger Pápa, más néven Jancsa Jani a burger blog bloggere tervezi, sőt, nem csak a burgereket, még a desszerteket is neki köszönhetjük. Ez tulajdonképpen
garancia lehet a minőségre, már látatlanban is. De ne szaladjunk ennyire előre.

1.jpg

Tovább

Louis - Bacon Burger - Élménybeszámoló

A Louis számomra továbbra is egy rejtély. Egy Meki-klón, pont egy bezárt Meki helyén. És még mindig életben van, sőt, nemhogy él, még újítani is próbál. Írtam már róluk reggeli tesztet, meg egy kisebb szendvicsükről bemutatót, most azonban egy komolyabb burgerükről lesz szó. 

1.jpg

Tovább