Chicago Supreme XT - Burger King - Élménybeszámoló

2018. április 22. - Kovács László György

Véletlenül láttam meg, hogy a Burger King új promóciós duettet mutatott be The Kings név alatt. A két szendvics a következő: New York Deluxe csirkehússal és Chicago Supreme XT angus húspogácsával. Számomra az utóbbi volt a szimpatikusabb, erre mentem rá. 

americanstreetfood_1000x550px.jpg

Tovább

Buddies Burger, Blaha - Élménybeszámoló

Extra buddy

Már egy ideje ki akartam próbálni a Buddies burgerét, de a Kálvin térnél levő kisebb egységbe sosem sikerült eljutnom. Viszont nyílt nemrégiben egy jóval nagyobb helyük a Blaha Lujza tér, konkrétabban a Corvin áruház mellett/mögött. Így elhatároztam, hogy most már nem fogom tovább halogatni a látogatást.

2018-02-27_20_37_20.jpg

Tovább

Butcher's Kitchen - Marosvásárhely, Románia - Élménybeszámoló

A múlt évben eléggé kevés beszámoló született sajnos. Remélhetőleg ez az év kicsit aktívabb lesz. Az évadot megkezdve, rögtön egy külföldi élménnyel indítanék. A helyszín Románia, Erdély, ezen belül is Marosvásárhely. Családi nyaralás színtere volt ez kellemes város, és természetesen ha már itt voltam, utána olvastam milyen burger lehetőségek vannak. 

2017-08-23_21_02_22.jpg

Tovább

Coral Cafe & Bistro - Gödöllő - Élménybeszámoló

Classic marhaburger

Kirándulás alkalmával Gödöllőre keveredtem, és ha már ott voltam, miért ne kóstoltam volna egy burgert. A helyszín a Coral Cafe & Bistro, mely a Fő tértől pár méterre található, az Átrium üzletházban.

2017-08-06_19_14_58.jpg

Tovább

Finomító Kantin - Élménybeszámoló

Wasabi burger

Sokadjára jártam a Finomító Kantinban, de most jutottam el oda, hogy véleményt is írjak róla. A hely a Széll Kálmán térhez közel található, igazi Office kajálda, délben mindig sok a vendég, van menü, leves és persze burger. 

2017-07-25_16_22_35.jpg

Tovább

Burger & Friends - Szentendre - Élménybeszámoló

Szentendrei kirándulás alkalmával figyeltem fel erre az új burgerezőre. A sétálóutcán haladva a Fő tér fele feltűnt, hogy más étterem van a fura sziklás, sarki épületben. Gondoltam miért ne, tegyünk egy próbát. A hely 3 hónapja nyitott, szóval elég friss versenyzőről van szó.

2017-07-15_16_28_17.jpg

Tovább

Zing Kitchen & Co - Wagyu Burger - Élménybeszámoló

Nem olyan rég, nagyjából másfél hónapja nyílt a Zing burger lánc legújabb étterme a Nádor utcában. Az eddig megszokottól eltérően ez kicsit más stílusú hely, mely a nevével is jelzi (Kitchen & Co), hogy ugyan burgerek is jelen vannak, de számíthatunk valami másra is (jelen esetben steak), amiről majd egyszer talán lesz szó itt is. A látogatásom célja a beharangozott Wagyu burger, mely japán marhából készült limitált burger verzió.

2016-12-05_16_21_47.jpg

Tovább

Sophie & Ben - Élménybeszámoló

New York burger

Egy régi ismerőst, a Sophie & Ben bisztrót kóstoltuk meg, nem először. A hely a belvárosban, az Andrássy út környékén található, a Deák tértől nem messze. Belülről hangulatos félhomály fogad. A gyerekekre is gondoltak, hátul találunk nekik játszadozó helyet. Ha biztosra akarunk menni, érdemes asztalt foglalni, mert általában sokan vannak.

2015-12-06_20_06_34.jpg

Tovább