10. Street Food Show - Élménybeszámoló

Shrimpy Food Truck

2016. szeptember 26. - Kovács László György

Megrendezésre került múlt hétvégén a 10. Street Food Show. A helyszín ezúttal is az Andrássy út volt. Vasárnap látogattam ki, szerencsére az időjárás kedvezett a rendezvénynek. 

2016-09-18_17_31_00.jpg

Tovább

IV. Food Truck Show - Göröngy Street Food - Élménybeszámoló

2016. szeptember 12. - Kovács László György

A nyár végén a street food rendezvények rendre megszaporodnak, ez most sincs másképp. Ezúttal a Food Truck Show került megrendezésre a múlt hétvégén, igaz, vele párhuzamosan a Beer Burger Barbecue fesztivál is lezajlott. Meglepő számomra, hogy két nagyon hasonló témával, és ezáltal hasonló vásárlókörrel rendelkező esemény egyszerre legyen megrendezve. Ennek látszódott is a hatása, egyik esemény sem volt zsúfolt, a street food árusoknak el kellett döntenie melyiken is vegyenek részt. Persze akadtak olyanok akik mind a kettőn képviseltették magukat.

2016-09-03_17_01_45.jpg

Tovább

Pántlika - Élménybeszámoló

San Pedro burger

2016. augusztus 11. - Kovács László György

Egy napsütéses napon a Városligetet választottuk kis sétánk helyszínéül. És ha már itt voltunk, illett végre kipróbálni a Pántlikát, amiről már elég sok jót hallottam. A hely a Petőfi csarnok közelében helyezkedik el, könnyen megközelíthető akár az 1-es villamossal is.

2016-06-18_16_15_20.jpg

Tovább

Champs Sziget - Marhaburger Chedar sajttal - Élménybeszámoló

Már több, mint két hete vége ugyan a foci EB-nek, mégis a következő írás hozzá fog kapcsolódni. Mindig nehéz választás volt nálunk, hogy hol kéne nézni a meccseket. Sok helyen rögtön minden asztal foglalt volt, vagy kemény foglalási díjat számoltak fel. És akkor véletlenül találtuk a Champs-et, a Margit szigeten.

2016-07-10_21_13_41.jpg

Tovább

Mjam - Szendtendre - Élménybeszámoló

Budapest mellett, szuper hangulatos óvárossal és klassz Duna parttal rendelkező Szentendre egyelőre még nem tolta túl a hamburger lázat. Szerencsére azért így is találunk kiemelkedő helyet a témában, és az Erms bisztro kicsit gyengébb teljesítése után végre egy igazán jó burgert is ehettem a Mjam-ben, mely egy karibi témájú étteremként hirdeti magát.

2016-07-09_18_40_28.jpg

Tovább

III. Food Truck Show - Che Che Bistrocafe - Élménybeszámoló

Sajnos el vagyok késve a cikkek publikálásával, ezért aztán nem túl friss témáról fog szólni a mai szösszenet.

A III. Food Truck Show lassan két hónapja volt már, de még mindig jó szívvel gondolok vissza. Az előző kettőn is részt vettem (a másodikról cikk is készült), és mindegyik szervezése és hangulata nagyon tetszett. Most is így történt.

2016-05-07_16_35_24.jpg

Tovább

I. Beer, Burger, Barbecue Fesztivál - Burger Box Bp - Élménybeszámoló

Előző hétvégén tartották az első Beer, Burger, Barbecue Fesztivált a Millenáris Parkban, ahova természetesen én is kilátogattam, már csak a hely közelsége miatt is. A cím mindent elmond, kézműves sörök, hamburgerek, és mindenféle egyéb finomságok. 

1.jpg

Tovább