Én és a Burgerem

TGI Friday's - Ebédmenü - Élménybeszámoló

2015. december 30. - Kovács László György

Ritka pillanat, hogy van lehetőségem ebéd időben étteremben enni, de ez most sikerült és ha már ebéd, ne adjuk alább a TGI Friday's kínálatánál. A ma már mindössze kettő étteremmel rendelkező lánc mindig is híres volt a minőségi és drága ételeiről, amerikai hangulatú berendezéseiről. Azonban az ebédmenü ajánlata annyira jó áron van, hogy én először el se hittem. De erre térjünk vissza az ebéd elfogyasztása után. 

1.jpg

Mi most az Oktogonnál lévő éttermet választottuk, a másik sincs sokkal távolabb, a West End City Centerben található. Az ebéd ajánlat délelőtt 11 és délután 3 óra között érhető el.

2.jpg

Tisztességes választék közül szemezgethetünk, melyben megtalálható a csirke, marha felhozatal mellett a tészta és saláta is. 

3.jpg

Természetesen az egyetlen hamburgert választottam az étlapról, mely a Bacon Cheesburger nevet kapta.

Az ebédmenü nem csak a főtélt tartalmazza, hanem levest, üdítőt, és a végén egy kávét is biztosít. 

4.jpg

A leves most Milestrone volt. Bevallom, én még nem ettem ilyet soha, szóval viszonyítási alapom nem volt. De jónak tűnt, ízlett, volt benne cucc rendesen. Nem volt erős íze, kellemes előételnek bizonyult.

5.jpg

A főtélre 30 percet kellett várnunk, úgy, hogy nem volt teltház, ez azért kicsit több mint az elfogadható, főleg ha csak kiugrik valaki szünetben ebédelni. Mi mondjuk ráértünk, ezért annyira nem volt gond. 

A Bacon Cheesburger a névadó bacon mellett marhahúst, colby sajtot, uborkát, paradicsomot, hagymát, salátát tartalmaz. 

6.jpg

A burger nagyon jól néz ki, 'kalap' nélkül érkezik, TGI-ban megszokott módon nekünk kell rá helyezni a buci tetejét. A hús jó minőségű, teljesen átsütött (well-done) állapotban érkezik, ezáltal picit száraz.

7.jpg

A sajt és bacon szépen megfér a felső részen, a zöldségek frissek, nem tudok belekötni. 

10.jpg

11.jpg

A buci nagyon jó, tökéletes állagú, nem foszlik szét a kézben, és nem fullasztó.  

9.jpg

A hasábburgonya egyszerű mirelit, de jobbik fajtából, fűszeres ízesítéssel tálalják. 

8.jpg

A kávé elfogyasztása után teljesen telítve éreztem magam, bőven jóllaktam ezzel a mennyiséggel.

12.jpg

És az ára pedig ennek a felhozatalnak 1990 Forint! Ennyiért levest, üdítőt, főételt és kávét kapunk tehát, jó minőségben. Nem tudok mást mondani, nálam ez a teljesen a megéri kategória, abszolút ajánlott!

 

TGI Friday's Oktogon

Nyitvatartás: H - V: 11:00 - 24:00

Oktogon tér 3., Budapest, Hungary

http://www.fridays.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerem.blog.hu/api/trackback/id/tr958211248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása