Én és a Burgerem

Jack's Burger - Élménybeszámoló

Jack's Burger

2016. február 13. - Kovács László György

Töretlen Magyarországon a hamburger láz, szinte minden étterem felveszi lassan a kínálatába a jó öreg húst két pogácsa között. A címben szereplő hely nem ma kezdte a szakmát, itt a burger alapból az étlapon volt, méghozzá a gyorséttermi vonalat képviselve. A McDonald's-on és Burger King-en kívül kevés más több étteremmel is rendelkező név van jelen hazánkban, a Jack's Burger például ilyen.

1.jpg

< A kép még jó időben készült >

Több helyszínen is ott vannak a fővárosban, már néhány éve folyamatosan. Hipermarketekben hozták létre a legtöbb éttermet, gondolom a vásárlás közben/után megéhezők számára. Mégis, első helyüket a Deák tér közelében nyitották, frekventált környéken. Rajta kívül még a West End City Center-ben ehetünk jelenleg a belvárosban Jack's Burgert.  A Váci utcában is tettek egy kitérőt, de ott nem találták meg a számításaikat, a külföldieknek továbbra is gulyás leves kell. Maga a koncepció franchise rendszer alapján működik, szépen kialakított külalakkal, logóval.

2.jpg

Sokféle burger közül választhatunk, mindegyiket kérhetjük marhából, sertésből vagy csirkéből, de akad pizza és hot-dog is az étlapon. Én a Deák térnél található étteremben ettem, a névadó Jack's Burgert választva. Meglehetősen sokan voltak, de így is flottul ment a rendelés, amit a pultnál kell megtenni. 5! perc alatt kész is lett a menü, ami igencsak gyorsnak mondható.

3.jpg

Jack's Burger: marhathús, bacon cheddar sajt, sült hagyma, paradicsom, saláta, savanyú uborka, Jack's szósz.

Ránézésre elég kicsinek tűnhet a burger, kézbe fogva nem túl nehéz, inkább nevezzük légiesnek. 

4.jpg

A hús mindössze 100 grammos, hagymával ízesített. Közepesen volt átsütve. Ízre átlagosnak mondanám. A bacon jól ropogott, ízletes volt. A hagyma nekem kifejezetten ízlett.  A sajt nem olvadt rá a húsra sajnos, ez mindenképp negatívum.

A buci puha, könnyed, kicsit jobban is meg lehetett volna pirítani belül. 

5.jpg

A krumpli mirelit, elég sokat kapunk belőle. Megfelelő kiegészítője a burgernek, ennél többet nem tud. 

7.jpg

Végére egészen jól laktam, pont elég volt, pedig az elején azt hittem kevés lesz. Laktatónak mondanám mindenképp, a kis méret ellenére is.

6.jpg

Az ára 1690 Forint, ami kicsit túlzó. A hús kicsi, a feltétek mennyisége átlagos, egyszerű mirelit a krumpli, stb. Ennyiért már bőven kapni minőségibb hamburgert, nem is egy helyen. És még azt sem tudom mondani, hogy a két vezető gyorsétteremhez képest jobb lenne. Kipróbálása azonban ajánlott, mert összességében kellemes ízélményt nyújt.

 

Jack's Burger

Hercegprímás u. 4, 1051, Budapest, Hungary

Nyitvatartás: H - Sz11:30 - 00:00, Cs - Szo: 11:30 - 04:00, V: 11:30 - 00:00

https://www.facebook.com/jacksburgerhungary

http://www.jacksburger.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerem.blog.hu/api/trackback/id/tr428371402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köldök_szösz 2016.02.14. 20:39:34

Nemrég csináltam házilag hamburgert 100% darált marhából.
Esküszöm majdnem ugyanolyan volt mint a Mcdonalds-os.

Árpádházy Saul 2016.02.15. 20:44:27

azért túlzás egy fasírtos zsemlét áruló helyet étteremnek nevezni...

Árpádházy Saul 2016.02.15. 20:45:20

így átba.szni a túlárazott hulladékkal csak a fővárosi idiótákat lehet.

Köldök_szösz 2016.02.15. 21:51:17

@Intimitás Gourmet: De nem is azt mondom hogy jobb lett vagy nekem ez jobban ízlik, de nagyon meglepődtem hogy milyen közel kerültem hozzá.
süti beállítások módosítása