Én és a Burgerem

Angriest Whopper - Burger King - Élménybeszámoló

2016. július 06. - Kovács László György

Folytatódik a pótolandó cikkek sora, ezúttal egy gyorséttermi ajánlattal, mely már sajnos nem aktuális, azonban szerintem mindenképp érdekes annyira, hogy szülessen róla még így is bemutató.

2016-04-25_19_36_28.jpg


Ez a nem mindennapi alkotás a Burger King promóciós ajánlata, az Angriest Whopper. Ez az a termék, ami mérgesebb már nem is nagyon lehetne: Külsőre hozza a színesitett bucijával a tüzességet, a jalapeno, csipős szósz pedig megfelelő pikánsságot biztosít.

2016-04-25_19_41_26.jpg

Az összetevők: marhahúspogácsa, sajt, jalapeno paprika, bacon, ropogós hagymaszirmok, saláta, paradicsom és csípős szósz 

Igen, a legnagyobb újdonság ebben a burgerben, a buci színe. Beleharapás előtt arra lehet gondolni, hogy hűha, ez aztán majd jól "megcsípi" az arcot. De szerencsére nem erről van szó. Az egész burgert kellemes csípősség jellemzi, erősebb ugyan, mint az eddigi összeállítások, viszont nem az az agyeldobós rombolás.

2016-04-25_19_38_00.jpg

A hús a megszokott Whopper, de a lényeg itt a jalapeno paprika és a csípős szósz összjátékán van. Nekem kifejezetten ízlett, laktatónak is mondanám, üde színfolt volt a sok egyforma termék között.

2016-04-25_19_46_52.jpg

Az ár a megszokottnál valamivel több, 1490 forint önmagában, míg menüben 1990 Forintot kellett otthagyni. Ár/értékben nyilvánvalóan nincs a toppon, de vétek lett volna kihagyni. Remélem még találkozunk vele! :)

www.burgerking.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerem.blog.hu/api/trackback/id/tr338826866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása