Én és a Burgerem

Bacon Clubhouse - McDonald's

2016. január 31. - Kovács László György

Már valamivel több, mint két hónapja jelent meg a Bacon Clubhouse burger a McDonald's-ban. Azonban én csak a napokban kóstoltam meg, úgyhogy lassan aktualitását veszti a szendvics, de úgy gondoltam illik róla megemlékezni. A Meki rendesen rákészült erre a burgerre, külön sajtóeseményt kapott, reklámokkal, promóciókkal próbálta felkelteni az emberek figyelmét. És ez miért is nagy szó? Mert ez a burger a Meki állandó prémium burger kínálatának első képviselője. Tehát az elvárásom magas volt, kiderül mennyire lettem megelégedve.

1.JPG

Keményebb, egyedi színezésű dobozban kapjuk kézhez, és az egyre gyakrabban használatos papír is jár hozzá, mellyel jobban meg lehet fogni a burgert. 

2.jpg

 

A Bacon Clubhouse burger a jól ismert Royal húsra épül, és keveredik a mindenki által ismert Big Mac szósszal. Ha ez még nem lenne elég, grillezett hagyma, fehér cheddar sajt, paradicsom, négy szelet pirított bacon és batávia saláta kezeskedik a jóságról. A keretet egy fényesebb külsejű buci szolgáltatja.

4.jpg

A Royal hús továbbra is a legjobb amit a McDonald's-ban kapni lehet. A Big Mac szósz jól illeszkedik, de nem veszi át az uralmat szerencsére. A cheddar sajt nálam nem érződött ki rendesen, a hagyma kellemes, gyengébb csípősséget tesz hozzá.

3.jpg

Baconből sokat kapunk, és finom is, meghatározó az íz alakulásában. Szóval korrekt a dolog, de ettől én még nem éreztem, hogy prémium kategóriát eszem éppen. 

5.jpg

A szendvics magában 1300 Forint, ha menüben kérjük akkor az összeg 1700 Forintra módosul. Manapság ennyibe kerül egy menü egy gyorsétteremben, és annak fényében, hogy ez prémium terméknek van pozicionálva, annyira nincs elszállva az árazással. Mindenképp egy jó koncepcióról beszélünk, érdemes megkóstolni, de csodát nem szabad várni tőle.

http://mcdonalds.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerem.blog.hu/api/trackback/id/tr378277838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása