Én és a Burgerem

NapKözi - Élménybeszámoló

Sajtos Marhaburger

2015. július 04. - Kovács László György

A Millenáris Park mára Buda egyik legkedveltebb szabadtéri pihenő helye. Feküdhetünk a fűben, a gyerekek játszhatnak egy remek játszótéren, nézhetjük az úszkáló halakat, és megtekinthetünk mindenféle időszakos kiállításokat, rendezvényeket (itt volt pl. a Hamburger Days is). Azonban van még egy biztos pontja a nyári Millizésnek, a NapKözi, a park közepén elhelyezkedő terasz. A hangulat nagyon klassz, a székek és asztalok egy kerti grillezésre emlékeztetnek. Ihatunk egy jó limonádét, vagy sört, de ha megéheznénk többféle étel közül is választhatunk.

1.jpg

És igen, a hamburger is rajta van az étlapon, nem is egy féle. Mi a Sajtos Marhaburgerre, közismertebb nevén a Sajtburgerre voltunk kíváncsiak. Mellé jéghideg Tuborgot választottunk. 

2.jpg

15 perc alatt hozzá is jutottunk az étekhez. A burger nagyon jól néz ki, ez a fajta tálalás továbbra is tetszik, a kiszolgálás is gyors, és kedves.

3.jpg

A buci pirított, nem fullasztó, kézbe véve jól viselkedik. Az állaga és íze nekem bejött, nem mállott szét az alja sem.

A hús marha, 180 gramm. Jobban átsütött fajta, de engem nem zavart, finom volt, mindenféle rágós, darabos rész nélkül.

6.jpg

A burgerben találunk 2 szelet cheddar sajtot, jégsalátát, burgerszószt, az alján csalamádét. Ez utóbbitól kicsit tartottam, de nem vészes, sőt, egész jól passzol az ételhez.

7.jpg

Köretnek csónakburgonyát kapunk hozzá. Ropogós, fűszeres, friss. A házi sült burgonya mellett ez a másik kedvenc snack-em, tudtam volna rágcsálni még pár szálat belőle.  

4.jpg

A Sajtos Marhaburger 1390 Forintba kerül, amihez a sült krumpli plusz 290-ért kérhető. Tehát összesen 1680 Forintért ehetünk a Millenárison egy finom burgert, körettel. 

5.jpg

Én még el tudnám képzelni ezt a felállást baconnel és egy paradicsom karikával kiegészítve, csalamádé helyett pedig hagymalekvárral. Mmmm, hátha egyszer meg is valósul. :)

Ha a Milliben jártok, mindenképp próbáljátok ki a helyet, nem lesz csalódás.

 

NapKözi

Nyitvatartás: H - V: 12:00–23:00

Millenáris Park, Budapest, Hungary, 1024

https://www.facebook.com/napkoziterasz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://burgerem.blog.hu/api/trackback/id/tr257575444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása